Cautare

7523 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul covasna" (5.11 secunde)
Autoritatile promiteau inca 300 de hotspoturi pana la sfarsitul lui 2010, dar nu s-a mai auzit nimic. ... In luna martie 2010, Ministerul Comunicatiilor a facut public un bilant al zonelor cu acces gratuit la internet din bani publici. Alte 300 de hotspot-uri erau promise pana la sfarsitul lui 2010:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
In Romania, rata abandonului scolar a fost de 17,4% in anul anterior, in scadere comparativ cu 2010, cand aceasta a fost cu un procent mai mare. ... Concret, in judetul Timis, pentru Liceul "Traian Vuia" Faget, transportul este asigurat de primarie, fiind decontate in total zece abonamente.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
Cine aduce voturile pentru USL Potrivit datelor primite din teritoriu, niciun judet - exceptie Harghita si Covasna, nu a raportat un procent mai mic de 50% pentru USL.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Cea mai mare cantitate de deseuri de echipamente electrice si electronice a fost colectata in judetul Constanta si anume 51,20 tone.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. ... Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca partenerii Coalitiei vor semna un protocol de colaborare in plan local, in care se vor stipula atat procentele, cat si institutiile descentralizate ce vor reveni celor doua parti, UDMR si, respectiv, Alianta D.A.
Gazda Zoltan, presedintele Uniunii Civile Maghiare Covasna, a declarat ieri ca organizatiile locale ale Uniunii au convenit sa solicite sprijinul organizatiilor de aparare a drepturilor omului din tara si din strainatate in legatura cu Legea minoritatilor nationale.
google-analytics.com